fredag 8 februari 2008

You told me you wanted to eat up my sadness

Sitter på vandrarhemmet. Igen. Mina fötter gör ont efter timmars promenad i högklackat. Det har varit en underbar dag. Vi har varit i Brick Lane och bara gått runt. Kollat på alla caféer och barer efter lägenheter... Det har varit sol två dagar i rad, och idag var det till och med varmt och vi såg en lila krokus. Ganska ensam i gräset, men ändå. Vi köpte frukt och satte oss på en parkbank i solen. Karin köpte en jättekonstig, gigantisk frukt som tydligen var afrikansk. Den såg ut precis som en banan, fast större och mer avlång. Och inuti var den typ orange. Den var verkligen jätteäcklig, både till utseendet och smaken. Jag tyckte det var jättekonstigt att hon köpte den. Men ganska kul.

Moa och jag har varit på två lägenhetsvisningar idag, och båda var väldigt bra. Vi hoppas mest på den sista vi var på. Hos två tjejer, en fransk och en svensk. Vi träffade bara fransyskan, hon var rätt skön, pratade fort med väldigt mycket fransk brytning om hur hemska fransmän är. Hon skulle träffa två killar efter oss, sen skulle hon höra av sig. Vi körde på det starka argumentet: "Guys are disgusting, they leave their underwear everywhere and they pee on the floor!".

Pick us. Choose us. Love us.

Sitter och lyssnar på Bloc Party. This Modern Love. Har lyssnat på den konstant sen jag först upptäckte den, och nu har den fått nytändning i samband med en ny stad. Jag älskar låtar man kan lyssna sönder utan att de aldrig riktigt förstörs...

You told me you wanted to eat up my sadness
Well jump on, enjoy, you can gorge away
You told me you wanted to eat up my sadness
Jump right
Baby, you've got to be more discerning
I've never known what's good for me
Baby, you've got to be more demanding
Jump left

Inga kommentarer: