fredag 15 augusti 2008

Heroes

Det finns fem hjältar i mitt liv just nu. De tre största är utan tvekan dessa pojkar...... som gjorde min födelsedag till en väldigt fin dag trots allt. Mina första minuter som 21-åring spenderade jag på en parkbänk tillsammans med Sabina, Ice Dragon och Lucky Strike. Och även alla mina tillhörigheter i två resväskor vid sidan av. Vi hade precis fått ett samtal från Sam att den fantastiska lägenheten som vi gått och hoppats på hela helgen helt enkelt var för bra för att vara sann. Såklart. Flyttlasset gick därmed från rövhålet i Old Street till våra kära vänner Kristoffer och Calle i Bethnal Green. Morgonen därpå väcktes jag av sång och öl på sängen, och senare på kvällen lagade de en jättegod middag och bjöd på vin. Födelsedagen blev tacke vare dem riktigt bra tillslut.

Min fjärde hjälte är Sam, som ringde och väckte mig i morse och sa att Sabina och jag får lägenheten. Hans mamma och hans mammas pojkvän, som äger den, hade gått med på att vi ska få bo där en testperiod på sex veckor. Allt tack vare honom.

Sist men inte minst, min femte hjälte är min bästa vän, fruga och livspartner, Babbs. Utan henne hade ingenting ändå spelat någon roll.

Det senaste dagarna har jag slitits mellan hopp och förtvivlan. Har gråtit varje dag på jobbet, för vår underbara chef Robert ska sluta och bli produktchef på River Island istället. Jag är så glad för hans skull, han har verkligen förtjänat det, men det stället kommer aldrig mer bli detsamma utan honom. Men förändringar i livet går inte att komma undan, både bra och dåliga. Och jag hoppas verkligen att det går mot det bättre nu. Det tycker jag faktiskt att jag är värd...

Den här låten får mig att tänka på Robert, och hur vi satt och drack öl vid fontänen vid Leicester Square för länge sedan. Gud, vad jag kommer sakna honom.

http://www.youtube.com/watch?v=Syuj6KfPfKk

We were looking for a room
We were looking for a hotel
We were in between
We were a few chosen
Somewhere to fit in
Something that's fitting in
After one day it started itching
And we rubbed until it was bleeding

And we ran through the moonlight far beyond
And we laughed at the moonlight far beyond

We were looking for something to blow up
We were looking for someone to follow
We had one way out
We had some hours left
We were so close
We knew we were chosen
We aimed for high speed
And for someone who could catch me...

1 kommentar:

Anonym sa...

jag älskar robert :) och dig! :)

puss emma!

- n ;)