fredag 21 augusti 2009

Jävla förbannade kvinnohatande vidriga äckel

Det här kommer bli ett väldigt opedagogiskt inlägg. Jag är för arg för att argumentera. Följande text är skriven av kammaråklagare Rolf Hillegren i Svenska Dagbladet:

"När man säger våldtäkt tänker man mest på riktiga ruggiga våldtäkter. Men tar man en man och en kvinna som känner varandra och kvinnan säger att hon inte har lust i dag, men mannen kör ändå. Visst är det oschysst, men kanske inte värt två års fängelse. Det liknar mer en ordningsförseelse".

Vid ett senare tillfälle säger han även att "man brukar ju säga att ett nej är ett nej och det kan jag ju i och för sig hålla med om. Det är naturligtvis ett brott mot en gentlemannaregel (översättning: åh, tack för att du inte våldtog mig, vilken gentleman du är!) att inte acceptera det. Men det är inte värt två års fängelse".

Jag blir så jävla förbannad.

Ärlig talat. Jag är trött på att vara förbannad. Jag är trött på att gå upp ur sängen varje dag och gång på gång mötas av människors totala brist på intelligens, medmänsklighet och jävla vanligt vett. Jag är så jävla, jävla trött. Det här uttalandet får mig att nästan börja gråta. Jag är givetvis glad för att omvärlden reagerar lika starkt och JO-anmälningarna regnar in, men ändå. Någonstans inom mig blir jag bara mer och mer trött. Jävla förbannade onda idiot. Jävla förbannade onda värld. Som sagt orkar jag inte precis just nu, så jag länkar till följande fantastiska människa http://hkbergman.blogspot.com/ och låter henne föra min talan istället. Min röst är sprucken och min hjärna har stannat i ren chock.

Och ni, glöm för guds skull inte att JO-anmäla!

Inga kommentarer: